3
Evrokupovi
Mateuš Saldanja

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) PARTIZAN POTONUO U ZAVRŠNICI: Saldanja samo razbesneo Ukrajince, Dinamo za minut okrenuo rezultat! (VIDEO)

Objavljeno: 23.07.24 u 20:48

Ovo nikako nije dobro za Partizan

Fudbaleri Partizana igraju svoj prvi meč u okviru dvomeča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva, a rezultat na poluvremenu je 3:1 za nominalnog domaćina.

Utakmica se zbog specijalne operacije Rusije u Ukrajini igra u poljskom gradu Lublinu.

Dinamo je od prvog minuta krenuo izrazito ofanzivno, Karavajev i Jarmolenko se već u 4. minutu imali dve izgledne šanse, ali je Jovanović bio na visini zadatka.

U 18. minutu nova prilika za Ukrajince. Vivčarenko je pokušao sa ivice kaznenog prostora da uputi šut, ali je Jovanović opet bio siguran.

Srećne okolnosti za Partizan u 21. minutu. Nakon pregledanog snimka u VAR sobi glavni arbitar je zbog prekršaja nad Kaluluom u kaznenom prostoru dosudio penal za Partizan, koji je u pogodak pretvorio Mateuš Saldanja.

Nastavio je kidiše ukrajinski tim ka golu crno-belih. Kabajev je u 35. minutu uputio snažan udarac izvan kaznenog prostora, ali ponovo brani Jovanović.

Odbrana Partizana je popustila u 41. minutu. Šaparenko uspeva da savlada Jovanovića u samoj završnici prvog poluvremena i tako ostavi psihološku prednost na stranu Dinama.

Katastrofa za crno-bele usledila je samo minut kasnije. Braško nakon poigravanja odbrane Partizana maestralnim udarcem iz daljine uspeva da savlada Jovanovića za totalni preokret u svega dva minuta.

Neverovatno kako je potonuo Partizan. Karavajev je u prvom minutu nadoknade nakon odbitka uspeo da savlada Jovanovića i donese veliku prednost Dinamu iz Kijeva.

2
6
3 Komentara
  1. Au kuku lele brodolom pa ti Stanoje total stetu napravi kao da si .ud ili corav severina zahid goh ti pocinju mec 3 najgore mrcine koliko ce ubuduce biti lose sa Partizanom strah me da se ne obesis . Nista ni ove godine od nas samo pusti snovi. Ko dovodi ovu gamad od igraca koji nisu ni za urac Stanoje nema se snage kondicija 0 . Najbolje da se netakmicimo nigde gasenje kluba pa od nule

    0
    0
    Odgovori
  2. Stanojevic gori od buregdzije, onaj kinez, japanac, sta je, covek se bukvalno seta, fasisti napadaju sa dva coveka vise, nijedan nas napadac se ne vraca, sramnija igra nije vidjena. Pusti nasu decu, sigurno ce bolje igrati, makar ce se boriti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter