2
Domaći fudbal
Svetozar Marković

Svetozar Marković (FOTO: Starsport)

PARTIZAN OSTAJE BEZ KAPITENA? Sveta Marković dobio ponudu koju će crno-beli teško odbiti! (FOTO)

Objavljeno: 23.07.24 u 17:27

Marković bi uskoro mogao da dobije novi klub

Kapiten Partizana, Svetozar Marković, mogao bi uskoro da napusti Humsku ulicu, ukoliko beogradski klub prihvati ponudu ruskog Rubina iz Kazanja. Ovaj transfer mogao bi da označi kraj Markovićeve duge karijere u crno-belom dresu.

Marković je već prošle zime imao priliku da se preseli u Rusiju kada je Baltika pokazala interesovanje, ali je tada odlučio da ostane veran Partizanu. Sada, Rubin iz Kazanja izrazio je spremnost da za talentovanog defanzivca ponudi oko 1,5 miliona evra, prenose ruski mediji.

Ukoliko dođe do transfera, Marković bi se pridružio Igoru Vujačiću, svom nekadašnjem saigraču iz odbrambenog tandema u Partizanu. U Rubinu već igraju još dvojica srpskih fudbalera, Nikola Čumić i Bogdan Jočić, što bi moglo olakšati Markoviću prilagođavanje u novom klubu.

Partizan se suočava s dilemom da li da prihvati ovu ponudu, koja bi mogla značajno da utiče na timsku dinamiku i strategiju za predstojeću sezonu. Gubitak kapitena bio bi veliki udarac za tim, ali bi istovremeno mogao da obezbedi finansijska sredstva za potencijalna pojačanja.

Navijači Partizana sa nestrpljenjem iščekuju konačnu odluku kluba, svesni da bi eventualni odlazak Markovića mogao da označi kraj jedne ere u Partizanu i početak nove faze u njegovoj fudbalskoj karijeri.

2
7
2 Komentara
  1. Treba biti glup i poverovati… Na primer, Lekovic iz CZ, obican panj, vredi 4 miliona evra, a Markovic klasa za Lekovica 1,5 miliona.. I gle fazona…“…ponuda koja se ne moze odbiti..“..

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter