0
Olimpijske igre Pariz 2024
Serbia v Japan Friendly match

Serbia v Japan Friendly match

OGLASIO SE SRPSKI KOŠARKAŠ NAKON SPISKA: Evo šta je povremeni reprezentativac poručio saigračima i selektoru! (FOTO)

Objavljeno: 23.07.24 u 15:50

Vrlo lepe reči za celu ekipu!

Dušan Ristić, centar košarkaške reprezentacije Srbije, nije uspeo da se nađe među odabranim putnicima za Olimpijske igre, što je izazvalo njegovo javno reagovanje na društvenim mrežama.

Ristić je bio bitan član tima na Evrobasketu 2022. i Mundobasketu 2023, ali ovoga puta nije uspeo da se izbori za mesto među dvanaestoricom igrača.

Selektor Svetislav Pešić odlučio se za Uroša Plavšića, čiji su impresivni nastupi tokom priprema zasluženo obezbedili mesto među putnicima za Lil.

Ristić se nakon objavljivanja spiska sastava tima oglasio na društvenim mrežama, izražavajući zahvalnost za vreme provedeno u timu ovog leta.

Velika mi je čast što sam proveo leto sa ovim sjajnim momcima, trenerima i svim ostalim članovima tima. Ne sumnjam da će nas sve obradovati na Olimpijskim igrama i da će se vratiti u Srbiju sa najsjajnijim odličjem!  napisao je Ristić.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter