4
Evrokupovi

Mirko Poledica (FOTO: Starsport)

KRITIKE PLJUŠTE SA SVIH STRANA: Poznati sportski radnik kritikovao Partizan – ‘Samoubistvo srpskog fudbala!’

Objavljeno: 23.07.24 u 22:58

Noć koju će Grobari probati što pre da zaborave.

Fudbaleri Partizana su poraženi u prvoj utakmici dvomeča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva rezultatom 6:2.

Nakon ovog meča mnogo kritika upućeno je na račun ‘crno-belih’, a razočaran je bio i Mirko Poledica, koji je rezultat ostavio po strani:

Partizan počeo utakmicu protiv Dinama iz Kijeva sa osam stranaca, u nastavku igrala još trojica. Ukupno jedanaest stranaca. Dinamo Kijev, startna postava plus pet izmena i nijedan stranac, sve domaći igrači. Rezultat neću komentarisati ali ovo je samoubistvo srpskog fudbala – napisao je Poledica na svom Tviter profilu.

30
2
4 Komentara
  1. Lopovi i mafijaši vode klubove u Srbiji, nije Partizan mnogo gori od Zvezde koja se takođe opredelila za uvoz isluženih i neproverenih igrača dok deca iz omladinskih pogona nestaju, odlaze razočarani ili prekidaju karijeru na samom startu. Vazuri i Terziću stalo do provizije od svih nedostojnih transfera stranaca. Zato država i AV TREBA DA PREKINU DA IH FINANSUIRAJUN NARODNIM PARAMA. Fudbal u Srbiji je nestao a samim tim i reprezentacija, koju će uskoro gledati jedva stotinak ljudi i to u ložama, znači upravo grobari srpskog fudbala.

    1
    1
    Odgovori
  2. Stanojevicu ovo je tvoja sramota. Pa jel je ovo presing igra , igra 1 na 1 , pa uvek su 3 igraca Dinama slobodna i 5 utrcavaju. Znas li ti sta je moderna igra ? Skaces pored terena kao majmuncic , … Znas li ti ista

    4
    0
    Odgovori
  3. U Srbiji postoji manor da nomination nikad ne pisu o uzrocima, vec samo trabunjaju o I po konacnim rezultatima. Evo sada svi bi da zadaju po Koji udarac po Partizamu aa niko se ne pita kakva je pozicija tog kluba u Srbiki I njenom fudbalu. Naspram npr. CRVENE Cergarke?Ona se razbacuje na trzistu I ima preko 45 fudbalera pod ugovorom,pa joj je to jos I malo I nastavlja svoj kvarni pir a stampa svrsava od srece najavljujuci sto zvucnije „ogromna“ pojacanja. Na neli racing mi je I drago da Pfc ne osvoji ni bod za Cergin bonitet u Evropi pa nela se sama izbori za svoj plasman u LE… Naravno, zao mi je Partizana,ali njemu je u ovoj vucijoj Srbiji namenjena crna sudbina.

    1
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter