0
Evroliga
Čima Moneke

Čima Moneke (FOTO: Starsport)

JAVIO SE ČIMA MONEKE: Velika želja crno-belih daleko od Partizana, ili ipak nije? (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 23.07.24 u 17:05

Moneke je sve dodatno zbunio ovom porukom

Nakon dugotrajnih spekulacija o prelasku košarkaša Baskonije, Čime Monekea, u Partizan, pojavile su se informacije da su crno-beli postigli dogovor sa španskim klubom oko obeštećenja. Ipak, najnoviji razvoj događaja sugeriše da situacija nije tako jednostavna.

Čima Moneke je na svom Instagram profilu podelio pesmu „Rumors“ (Glasine) od Lindzi Lohan, uz stihove koji nagoveštavaju njegovo nezadovoljstvo širenjem netačnih informacija:

Čima Moneke
FOTO: Printscreen/Instagram

Umoran sam od glasina, muka mi je od praćenja, umoran sam od ljudi koji lažu, govore šta žele o meni, zašto me ne puste da živim.

Ova objava pokrenula je nova pitanja o tome šta Moneke zaista misli o glasinama koje ga povezuju sa Partizanom. Njegova poruka jasno ukazuje na frustraciju zbog medijskih spekulacija i neizvesnosti oko budućnosti.

Iako su navijači Partizana s nestrpljenjem iščekivali potvrdu transfera, čini se da će morati još da sačekaju. U međuvremenu, ostaje nejasno da li će Moneke zaista postati deo tima iz Beograda ili će odlučiti da ostane u Baskoniji.

Situacija oko potencijalnog transfera i dalje je neizvesna, a navijači oba kluba pažljivo prate svaki novi razvoj događaja. Ostaje da se vidi kako će se situacija razvijati u narednim danima.

1
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter