0
Fudbal

FOTO: Printscreen/X

DA NIJE SMEŠNO, BILO BI TUŽNO: Bizarna greška VAR sudija kojoj se podsmeva ceo svet! (VIDEO)

Objavljeno: 23.07.24 u 13:48

Prosto neverovatno!

Nedavni fudbalski meč između Puerta Kabelja i Portugese privukao je ogromnu pažnju širom sveta zbog incidenta sa VAR sudijom koji je uzburkao javnost.

Iako je meč završen bez golova, događaji u 86. minutu će ostati upamćeni kao jedan od najkontroverznijih trenutaka u fudbalskoj istoriji.

Domaća ekipa je četiri minuta pre kraja regularnog vremena postigla gol preko Darlona Rodrigeza, nakon što je pomoćni sudija signalizirao ofsajd.

Glavni arbitar je odlučio da se odluka proveri putem VAR tehnologije, što je bilo emitovano uživo na televiziji. Ono što su gledaoci širom sveta videli tokom VAR provere bilo je apsolutno neobično.

Iz VAR sobe su povukli liniju koja je gotovo dijagonalno presekla ekran, protežući se od igrača koji je centrirao loptu do igrača koji ju je primio. Ova analiza je sugerisala da nijedan od igrača nije bio u ofsajdu, iako je bilo očigledno, čak i bez VAR provere, da je situacija bila kontroverzna.


Ova greška VAR sudije je izazvala oštre reakcije na društvenim mrežama, gde se i dalje raspravlja o bizarnoj odluci koja je ostavila dubok utisak na fudbalsku zajednicu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter