0
ATP

(191007) -- SHANGHAI, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Andy Murray of Britain celebrates after the men's singles first round match between Andy Murray of Britain and Juan Ignacio Londero of Argentina at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, Oct. 7, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

ČOVEK KOJI JE IMAO NAJMANJE SREĆE U ISTORIJI TENISA: Kraj karijere legendarnog Endija Mareja!

Objavljeno: 23.07.24 u 11:10

Kada je trebao da bude dominantan, ulsedila je povreda koja je okončala najbolji tenis Škota.

Endi Mari nedavno je najavio svoje povlačenje iz tenisa nakon Olimpijskih igara u Parizu.

Bilo je poznato da se Mari približava kraju svoje karijere, a Vimbldon ove godine, na kojem nije mogao nastupiti zbog povrede, označio je kraj njegovih teniskih nastupa.

Trostruki Grend slem šampion iz Britanije sada je službeno potvrdio da će Olimpijske igre u Parizu biti njegov posljednji teniski turnir u karijeri!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andy Murray (@andymurray)

-Došao sam u Pariz na svoj poslednji teniski turnir ikada. Takmičiti se za Veliku Britaniju su bez premca bile najbolje nedelje u mojoj karijeri i ekstremno sam ponosan što to mogu da uradim još jedanpu- napisao je Marej u objavi na Instagramu.

Endi Mari je osvojio tri Grend slem titule, uključujući Vimbldon 2013. i 2016. godine, te US Open 2012. godine, i bio je prvi Britanac u više od 70 godina koji je osvojio titulu na Vimbldonu. Ima i dva olimpijska zlata.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter