1
Evrokupovi
FK Partizan

FOTO: FK Partizan

BRODOLOM PARTIZANA U POLJSKOJ: Dinamo pregazio crno-bele pred revanš u Beogradu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.07.24 u 21:53

Partizan čeka gotovo nemoguća misija u Beogradu

Fudbaleri Partizana su poraženi u prvoj utakmici dvomeča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva rezultatom 6:2.

Dinamo je od prvog minuta krenuo izrazito ofanzivno, Karavajev i Jarmolenko se već u 4. minutu imali dve izgledne šanse, ali je Jovanović bio na visini zadatka.

U 18. minutu nova prilika za Ukrajince. Vivčarenko je pokušao sa ivice kaznenog prostora da uputi šut, ali je Jovanović opet bio siguran.

Srećne okolnosti za Partizan u 21. minutu. Nakon pregledanog snimka u VAR sobi glavni arbitar je zbog prekršaja nad Kaluluom u kaznenom prostoru dosudio penal za Partizan, koji je u pogodak pretvorio Mateuš Saldanja.

Nastavio je kidiše ukrajinski tim ka golu crno-belih. Kabajev je u 35. minutu uputio snažan udarac izvan kaznenog prostora, ali ponovo brani Jovanović.

Odbrana Partizana je popustila u 41. minutu. Šaparenko uspeva da savlada Jovanovića u samoj završnici prvog poluvremena i tako ostavi psihološku prednost na stranu Dinama.

Katastrofa za crno-bele usledila je samo minut kasnije. Braško nakon poigravanja odbrane Partizana maestralnim udarcem iz daljine uspeva da savlada Jovanovića za totalni preokret u svega dva minuta.

Neverovatno kako je potonuo Partizan. Karavajev je u prvom minutu nadoknade nakon odbitka uspeo da savlada Jovanovića i donese veliku prednost Dinamu iz Kijeva.

Drugo poluvreme je loše otvoreno po Partizan. Dinamo iz Kijeva je u 55. minutu iz kontranapada uspeo da poveća prednost na 4:1 preko Kabajeva.

Konačno je reagovao Partizan. Nakon opšte pometnje u kaznenom prostoru Dinama, Saldanja je uspeo da ubaci loptu u mrežu i smanji zaostatak.

Partizan je primio i peti pogodak u Lublinu. Nakon slobodnog udarca Jovanović brani odličan pokušaj Ukrajinaca, ali nakon sveopšteg haosa Popov uspeva da ubaci loptu u gol.

Tačka na ovaj meč je stavljena u drugom minutu nadoknade. Pihajoluk je preciznim udarcem uspeo da matira Jovanovića za totalni bordolom crno-belih.

0
5
1 Komentara
  1. I posle kao sudije ih kradu. Sviraju zvezdi penale. Aparthejd. Eto vam vasa slika i vaseg kluba. Niste ni za kup slavice cukteras.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter