2
Domaći fudbal

Marakana, stadion Crvena Zvezda, Red Star Stadium 26.4.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT). © 2014 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com

BOMBA NA MARAKANI: Crvena zvezda na pragu velikog pojačanja za Ligu šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 23.07.24 u 21:10

Zvezda je rešila izgleda pojačanje na poziciji krila

Crvena zvezda je navodno završila dolazak Felisija Milsona, bivšeg fudbalera Makabija, kao najnovije pojačanje u timu, prema informacijama koje prenosi „Sportal“. Klub je dugo tražio brzo levo krilo, a transfer Milsona predstavlja važan korak u ostvarivanju tog cilja.

Milson, koji je rođen pre 25 godina u Luandi, glavnom gradu Angole, redovan je reprezentativac svoje zemlje. Sa 18 godina, preselio se u Portugal gde je započeo svoju profesionalnu karijeru u klubu Leiksoeš, nakon čega je igrao za Maritimo i Nižnji Novgorod.

U 2022. godini, prešao je u ruski klub Nižnji Novgorod, odakle je otišao na pozajmicu u Ankaraguču tokom druge polovine sezone 2022/23. U Turskoj je pokazao impresivne performanse, postigavši pet golova u deset utakmica.

Prošle godine, Milson je prešao u izraelski Makabi za 700.000 evra, gde je na 25 utakmica zabeležio sedam golova i osam asistencija. Njegov dolazak u Crvenu zvezdu označava nastavak ambiciozne transfer politike kluba, koji je ovog leta već doveo nekoliko značajnih igrača kao što su Luka Ilić, Dalsio, Puma, Džung Vu Seol i Bruno Duarte.

Milsonov dolazak dodatno će pojačati ofanzivni potencijal Crvene zvezde, a navijači se nadaju da će njegov doprinos na terenu biti ključan u borbi za nove trofeje. Očekuje se da će se brzo uklopiti u tim i postati važna karika u napadačkoj formaciji šampiona Srbije.

40
7
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter