0
Fudbal
Serbia v Montenegro, Group G, UEFA EURO 2024 qualifications football match

Serbia v Montenegro, Group G, UEFA EURO 2024 qualifications football match

ATLETIKO MADRID I STEFAN SAVIĆ ZAVRŠILI SARADNJU: Veliki igrač „Jorgandžija“ sada ima novi klub! (FOTO)

Objavljeno: 23.07.24 u 12:47

Trabzon je uvek u vrhu turskog fudbala!

Stefan Savić je nakon dugogodišnjeg igranja u Atletiko Madridu odlučio da napusti klub, u kojem je tokom protekle decenije stekao status legende.

Tokom svog boravka u Madridu, Savić je bio ključni igrač u ostvarivanju značajnih uspeha, uključujući osvajanje titule šampiona Španije, Lige Evrope i Superkupa Evrope.

Novi klub ovog istaknutog crnogorskog fudbalera biće turski Trabzon, kako je potvrdio ugledni novinar Fabricio Romano. Savić je potpisao trogodišnji ugovor sa sedmostrukim šampionom Turske, što znači da planira da ostane na obali Crnog mora do 2027. godine.

Prema Romanovim informacijama, Savić će proći lekarske preglede tokom ove nedelje, nakon čega će biti zvanično predstavljen kao novi član tima koji trenira Abdulah Avdži.

Stefan Savić je rođen 1991. godine u Mojkovcu, a pre Trabzonspora igrao je za BSK Borču, Partizan, Mančester Siti i Atletiko Madrid.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter