0
Olimpijske igre Pariz 2024
Serbia v Japan Friendly match

Serbia v Japan Friendly match

SPISAK JOŠ NIJE SPREMAN, A OVO JE RAZLOG: Kari Pešić još uvek ne zna da li će ovaj igrač biti u stanju da predstavlja Srbiju na OI!

Objavljeno: 22.07.24 u 13:22

Nadamo se da će svi biti po planu!

Košarkaška reprezentacija Srbije se sprema za put u Lil 24. jula, ali još uvek nije objavljen finalni spisak tima, jer se čeka na Dejana Davidovca i njegov oporavak.

Prema informacijama „Mozzart Sporta“, Davidovac će danas proći konačne preglede kako bi se utvrdilo njegovo stanje i da li će biti spreman za putovanje u Francusku sa ekipom.

Izvori navode da se oporavak dobro odvija i da se Davidovac oseća znatno bolje, što pruža nadu da će moći da učestvuje na Olimpijskim igrama.

Povredu je zadobio u meču protiv Holandije, na početku priprema, a vratio se treninzima kada je tim stigao nazad u Beograd iz Abu Dabija.

Trener Pešić je istakao značaj Davidovca za tim zbog njegove polivalentnosti i sposobnosti da doprinese na različite načine.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter