0
Evrokupovi

Matheus Bonifacio Saldanha (L) celebrates after scoring a goal with Nemanja Nikolic and Svetozar Markovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Javor Ivanjica and Partizan at stadium kraj Moravice on February 10, 2024 in Ivanjica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PROBLEM ZA PARTIZAN: Stanojević ne može da računa na napadača protiv Dinama!

Objavljeno: 22.07.24 u 16:35

Bez Takija u Lublinu

Fudbaleri Partizana u utorak od 20 časova započinju kvalifikacije za Ligu šampiona, rival će im biti kijevski Dinamo u Lublinu, a Aleksandar Stanojević biće uskraćen usluga napadača, Nemanje Nikolića. 

Fudbaler je zaradio suspenziju od jedne utakmice u prošlogodišnjim susretima sa Nordsjelandom. Konkretno, u revanšu sa danskim klubom, u Beogradu, dobio je dva žuta kartona u samo desetak minuta.

FK Crvena zvezda - FK Partizan
Nemanja Nikolic Crvena Zvezda v Partizan, Kup Srbije, polu finale 24.4.2024
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

To znači da trener Aleksandar Stanojević neće moći da računa na napadača u odmeravanju snaga sa Dinamom u Lublinu, ali hoće u revanšu, u Beogradu, sedam dana kasnije.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter