0
Olimpijske igre Pariz 2024
Serbia v Greece Friendly match

FOTO: Starsport

(POLUVREME) ODLIČNA SRBIJA VODI PROTIV GRČKE: Lopta se sjajno kreće u napadu, odbrana sve bolja i bolja!

Objavljeno: 22.07.24 u 20:54

Orlovi vode na poluvremenu

Košarkaši Srbije igraju poslednju pripremnu utakmicu pred OI 2024, a rival im je reprezentacija Grčke. Nakon prvih 20 minuta utakmice 48:39

Dočekali su Orlovi Helene u rasprodatoj Beogradskoj areni i vrlo dobro započeli meč. Pokušali su Pešićevi momci od starta da nametnu svoj ritam, predvođeni najboljim igračem na svetu, Nikolom Jokićem. 

Kako utakmice u pripremnom periodu odmiču, tako igra Srbije u napadu izgleda sve bolje i tečnije. Lopta se odlično kreće u napadu, a u pojedinim situacijama naši momci i preteraju u kombinovanju. Ipak, utisak je da u odbrani to može dosta bolje da izgleda, mada, i u tom segmentu igre bolje izgledamo nego u prethodnim utakmicama.

Tokom većeg dela prve deonice Srbija je imala prednost, a na prvu pauzu otišlo se prednošću domaćina 26:21.

Nastavak utakmice protekao je u sličnom ritmu, a Srbija je solidan deo druge deonice odigrala bez Jokića i odlično se pokazala. Videli smo i sjajnu blokadu Nikole Milutinova nad Janisom Adetokumbom. 

Odlično smo odradili samu završnicu i na poluvreme otišli sa prednošću od devet poena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter