0
Evrokupovi
Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

NATHO PROGOVORIO O PENZIJI: Najiskusniji igrač Partizana veruje u tim i povoljan rezultat protiv Kijevljana!

Objavljeno: 22.07.24 u 12:45

Nedostaje mu trofej sa Partizanom u bogatoj karijeri!

Fudbaleri Partizana su krenuli put Poljske gde ih čeka meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva. Prethodno su ostvarili važnu pobedu na startu Superlige, trijumfujući nad Napretkom rezultatom 1:0 na stadionu u Humskoj.

Bibars Natho, jedan od najiskusnijih igrača u timu, naglasio je ambiciju ekipe da se vrate u elitu evropskog fudbala.

Dobro je što smo započeli pobedom. Nije bila laka utakmica, ali važno je da smo osvojili tri boda. Očekuje nas teška utakmica. Znamo šta želimo, a to je povratak u Ligu šampiona. Ovo je samo prva od dve utakmice i želimo da ostvarimo dobar rezultat pre povratne utakmice – izjavio je Natho za „Sportklub“.

Natho nije bio u startnoj postavi protiv Kruševljana.

Kada jednog dana prestanem da želim biti u startnoj postavi, to će značiti da prestajem da igram fudbal. To je moj mentalitet. Uvek želim biti najbolji, uvek želim početi utakmicu, ali na kraju trener donosi odluke. Ako trener smatra da je bolje za tim da počnem na klupi, onda ću to poštovati. Profesionalac sam i daću sve od sebe da se kroz igru vratim u startnih 11. To je naš posao – istakao je Natho.

Partizan je u pripremnim utakmicama igrao protiv sličnih protivnika kao što su Kijevljani.

Liga šampiona nije isto što i prijateljske utakmice, ali mislim da su CSKA i Dinamo Moskva sličnog kvaliteta. Imali smo pripremne utakmice protiv jakih ekipa, ne protiv onih koje možemo pobeđivati sa velikom gol-razlikom – dodao je Bibars Natho.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter