0
Evropske lige
adzic

FOTO: Printscreen/Instagram/Vasilije Adžić

ITALIJANI SU PREZADOVOLJNI: Najveći crnogorski talenat pokupio ozbiljne simpatije medija na Apeninskom poluostrvu!

Objavljeno: 22.07.24 u 13:10

Ne bi bilo čudo da već ove godine debituje za „Bjankonere“!

Crnogorskom fudbaleru Vasiliju Adžiću biće visok domet u Juventusu, mišljenje je italijanskih medija. Talentovani 18-godišnji vezista ovog leta prešao je u Juventus iz podgoričke Budućnosti, potpisavši trogodišnji ugovor.

Italijanski list „Tutosport“ nahvalio je momka iz Crne Gore u jednom tekstu.

Adžić demonstrira na prvim treninzima da je materijal za prvi tim. Uz opreznost, koju nose njegove godine, Tijago Mota je počeo da ga otkriva. Prvo u Kontinasi, a sada i Adidasovom sportskom centru u nemačkom gradiću Hercogenaurahu, gde je Juventus nastavio svoje pripreme -navodi se.

Pomenuti medij se posebno divi stavu ovog Nikšićanina, koji je prošle sezone postigao pet golova u domaćem prvenstvu za Budućnost.

Mentalitet i prava takmičarska žestina mešaju se sa tehnikom i sposobnošću da se ophodi s loptom kao sa prijateljem: to je ono što Adžić pokazuje, čak i u Nemačkoj. Ali nije reč samo o fudbalskom aspektu. Crnogorac takođe stiče poštovanje zbog svog stava, na terenu i van njega. Sluša savete sa skromnošću, ponaša se pristojno sa cilim Juventusovim osobljem i već je cenjen među navijačima -dodaje se u tekstu.

Prvobitno je planirao da Adžić igra u Juventusovom NextGen timu koji se takmiči u Seriji C, ali ako ima istine u pisanju „Tutosporta“, neće čuditi ukoliko se ovaj tinejdžer nađe i u širem izboru Tijaga Mote ove sezone.

Signali su ohrabrujući, ali to će pokazati samo vreme i rad – podvlače Italijani.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter