1
Domaći fudbal
Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

GOLMAN PARTIZANA O UTAKMICI SA DINAMOM: „Nama je cilj da igramo da pobedimo!“

Objavljeno: 22.07.24 u 15:47

„Želimo da se vratimo sa pozitivnim rezultatom!“

Fudbaleri Partizana su stigli u Lublin gde će sutra odigrati meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva.

Aleksandar Jovanović, golman crno-belih, naglasio je da njegova ekipa, inspirisana nedavnim trijumfom u Superligi Srbije, odlazi puna samopouzdanja na duel sa Dinamom.

– U pitanju je prvo kolo i najbitnije je da smo uzeli tri boda. Analizirali smo neke stvari, ali to bih ostavio za svlačionicu, ali sada već imamo novu utakmicu i želimo da se vratimo sa pozitivnim rezultatom. To nam je cilj – rekao je Aleksandar Jovanović za „Sport Klub“.

Golman Partizana je dodao da veruje u svoju odbranu i da neće biti problema sa napadom protivnika ako svi igraju kao tim.

– Videćemo. Ako se budemo branili svi kao ekipa, nećemo imati problema. Što se lično mojih nastupa tiče, tek je početak i treba nastaviti kao u prošloj sezoni, to mi je cilj na individualnom planu –poručio je golman Partizana i dodao da ne razmišlja mnogo rezultatu.

– Ne bih kalkulisao previše. Ali da, sigurno je pred revanš u Beogradu remi dobar rezultat. Nama će cilj naravno biti da igramo da pobedimo –  zaključio je Jovanović

Prvi meč drugog kola Partizan će odigrati na „Lublin Areni“, dok je revanš zakazan za 31. jul u Beogradu.

4
2
1 Komentara
  1. Care srpskih fudbalskih vrata, za taj podvig trebate pruziti ozbiljnu igru a ne mrcvariti se po terenu kao protiv Napretka. Prosto smo prenerazeni sta vam se desilo nakon onako pristojnih igara u Moskvi gde ste prikazali lepu i smislenu igru sa puno trcanja, odvaznosti u duelima i u svim drugim elementima igre a narocito izvedbom lepih akcija. Jedino je tamo nedostajala efikasnost pa smo se samo nadali da i to do pocetka prvenstva dogradite malo. Kad ono-kvrc Milojka, jedva!
    Imate motiv,to nije valjda sporno a i protivnik nije bas dinosaurus,tako da : Samo napred,od prve sekunde cvrsto, korektno a ostro i bez kompromisa, sa mogucim presingom na njihovom delu ili ti na sredini terena ,pa sta bude. Krene li po dobru, moze se do remija, svakako.
    Srecno,momci!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter