5
Domaći fudbal

Strahinja Erakovic during the preparation pripremni friendly prijateljski match between Crvena Zvezda and FK Borac Banja Luka at stadium Radomir Antic on June 29, 2023 in Uzice, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

ERAKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Znao sam na polusezoni da će Zvezda osvojiti titulu!

Objavljeno: 22.07.24 u 20:24

„Zvezda je mnogo bolja ekipa“

Strahinja Eraković se leta 2023. uputio iz Crvene zvezde u Spartak iz Moskve i pojačao ruskog velikana, ali nije prestao da prati dešavanja u voljenom klubu.

I bez mladog štopera crveno-beli su osvojili trofej, ali je situacija jedno vreme bila problematična. Iako je Partizan bio prvi na polusezoni, Eraković nije imao sumnje.

– Naravno da sam pratio koliko sam mogao zbog obaveza ovde. U Ligi šampiona su izgledali dobro, neke utakmice su sigurno mogle drugačije da se završe. Što se tiče prvenstva, znao sam i na polusezoni da je Zvezda mnogo bolja ekipa i da će osvojiti titulu – izjavio je Eraković za Nogomaniju.

Osvrnuo se Eraković i na nedavni prijateljski turnir gde su snage odmerili upravo Zvezda i Zenit.

– Turnir je prošao bez povreda, što je najbitnije. Lepo je bilo videti sve te ljude iz Zvezde koji su mi jako dragi. Bilo je malo čudno kad sam ih sve video na drugoj strani. Daj Bože da se ponove prošle sezone i da Zenit i Zvezda opet sve osvoje.

17
4
5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter