0
Domaći fudbal
fudbalska reprezentacija Slovenije

Slovenia vs Serbia UEFA EURO 2024 Group C

ZVEZDA HOĆE SLOVENCA: Milojević u njemu vidi rešenje za vezni red!

Objavljeno: 21.07.24 u 12:28

Zvezda bi mogla da dodatno ojača sredinu terena

Fudbalski klub Crvena zvezda ne pokazuje da će stati sa transferima u letnjem prelaznom roku, sa novim potencijalnim pojačanjima na horizontu.

Prema najnovijim informacijama, šampion Srbije je usmerio svoje poglede na Felisia Milsona, napadača Makabija iz Tel Aviva, koji igra na levom krilu. Osim toga, „Sportske.net“ otkrivaju da Crvena zvezda nastavlja potragu za još jednim centralnim vezistom.

Portal saznaje da je Crvena zvezda izrazila interesovanje za slovenačkog reprezentativca Timija Maksa Elšnika, aktuelnog vezista ljubljanske Olimpije. Elšnik je stekao pažnju skaut timova Sautemptona i Lestera nakon impresivnih nastupa na Evropskom prvenstvu, gde je prethodno igrao za Derbi Kaunti.

Elšnik je svestran vezista koji može da se prilagodi različitim ulogama, bilo da igra centralno, defanzivno ili ofanzivno. Njegov ugovor sa Olimpijom ističe naredne godine, što može olakšati pregovore za Crvenu zvezdu, ali i druge zainteresovane klubove.

Zvezda je fokusirana na dodatno jačanje sredine terena, gde Vladan Milojević trenutno računa na In-beom Hvanga i Gelora Kangu, dok je Dalsio Gomeš često bio partner Korejcu. Elšnik, koji je tokom Evropskog prvenstva beležio prosečno 10.75 km pređenih na utakmici i upisao asistenciju protiv Srbije, mogao bi biti značajna dopuna ovoj sredini terena.

Ukoliko Crvena zvezda uspe da realizuje transfer, Elšnik bi mogao doneti dodatnu brzinu i agilnost timu, što bi značajno unapredilo konkurenciju u veznom redu.

27
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter