0
Olimpijske igre Pariz 2024
entoni dejvis

FOTO: X/@usabasketball

UŽASAN IZGOVOR ZA OČAJNU PARTIJU: Dejvis samo razbesneo Amerikance svojim opravdanjem za loš nastup protiv Južnog Sudana!

Objavljeno: 21.07.24 u 12:42

Dejvis je sve šokirao svojom izjavom

Centar reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, Entoni Dejvis, pružio je neobičan izgovor za lošu predstavu američkog tima protiv Južnog Sudana u pripremnom meču za Olimpijske igre. SAD je jedva izbegao najveći neuspjeh u svojoj istoriji, pobedivši Južni Sudan sa 101:100 u veoma napetom susretu.

Dejvis, koji je postigao 15 poena i uhvatio 11 skokova, okrivio je gužvu u saobraćaju u Londonu za lošiji nastup američkog tima. Prema izveštaju „AP-a“ superstar Los Anđeles Lejkersa je naveo da su problemi u saobraćaju onemogućili igračima da sprovedu svoje rutinske pripreme na pravi način pred početak meča.

Ovaj neobičan izgovor dolazi nakon što je američki „drim tim“ prikazao daleko ispod očekivanih performansi i gotovo doživeo sramotan poraz od tima koji je na papiru bio autsajder.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter