3
Domaći fudbal

head coach Dejan Joksimovic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Radnicki 1923 at stadium Vozdovac on September 21, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRENER MLADOSTI NEZADOVOLJAN NAKON PORAZA OD OFK BEOGRADA: „Ne znam kako će ovo u nastavku da funkcioniše, ako već u prvom kolu imamo tih odluka koje su dosta problematične!“ (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.24 u 14:24

Tek što je počelo prvenstvo, a već je mnogo nezadovoljnih.

Mladost iz Lučana juče je odigrala duel prvog kola Superlige Srbije, njihov rival bio je OFK Beograd, a nakon preokreta slavili su „Romantičari“ sa 1:2.

Glavni sudija Radaković u 86. minutu dosudio je penal za OFK Beograd i tom prilikom pokazao crveni karton Cvetinoviću. Precizan je bio Kahvić, čime je poravnao rezultat, da bi par minuta kasnije postigao pogodak vredan sva tri boda.

Prilično nezadovoljan nakon meča bio je trener Mladosti, Dejan Joksimović:

Ne znam kako će ovo u nastavku da funkcioniše, ako već u prvom kolu imamo tih odluka koje su dosta problematične. Ne samo taj penal, tokom cele utakmice ih je bilo, kriterijum nije isti, delovalo je da je bilo dosta tendenciozno suđenje na stranu našeg protivnika. Sledeća utakmica je protiv Zvezde na Marakani, pa ćemo videte – rekao je on.

3
1
3 Komentara
  1. Decko , realnije je da je bilo 1 : 5 za OFK Beograd. Da nije bilo Stamemkovica doziveli bi katastrofu. Apsurdno je da klub Neska Milovanovica ima prigivore na sudjenje.

    0
    2
    Odgovori
  2. Sudija nije otisao da pogleda i proveri svoju ociglednu gresku vec mu je javljeno da potvrdi penal. E sad, svi mi koji smo pregledali vise puta ovaj snimak ne vidimo nikakav kontakt izmedju ova dva igraca vec ocigledne greske napadaca OFK-a i onda se normalno pitas, ko je ovde lud, pa ko i kako je mogao ovako nesto da okarakterise jedanaestercem ako nije namerno hteo pomoci timu sa Karaburme !? Ne mozes pogresiti jer vidis iz usporenog snimka da nema kontakta pa zasto onda pravite sprdnju od fudbala i pljujete na sve lepo sto donosi ova igra, na sve aktere meca, na celokupnu ligu, na navijace i siru javnost koja htela ili ne mora da gleda ovu ljudsku splacinu i da oseca mucninu u stomaku vec u prvom kolu !? Svuda u svetu postoji ona a samo se izgovara na razlicitim jezicima: riba smrdi od glave..

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo meni ne liči na penal. Osim toga, bar koliko se sećam, dok su komentarisali penale na EP rekli su da se više ne dodeljuje žuti karton kada se svira penal osim kod grubog faula, kao dovoljna je kazna dosudjen penal.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter