1
Evroliga

Ognjen Dobric (C) Sasha Vezenkov (L) and Thomas Walkup during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SVAKO BI SE NAJEŽIO NA OVAJ VIDEO: Pogledajte kako je Zvezda dočekala srpskog reprezentativca nazad u svoje redove! (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.24 u 17:37

Video od koga se ježe Delije.

Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je povratak reprezentativca Srbije Ognjena Dobrića u svoje redove, što predstavlja veliki povratak za igrača koji je prethodnih sezona bio član Virtusa. Nakon deset godina provedenih u Crvenoj zvezdi, Dobrić se vraća u klub koji mu je bio domaći tokom velikog dela njegove karijere.

Iako ime i prezime Ognjena Dobrića nisu zvanično navedeni u objavi, jasno je da se radi o njemu, s obzirom na prethodne informacije i kontekst poruke objavljene na društvenim mrežama.

Ja sam godine proveo sa tobom… sad sam opet tu i biću uvek s’ tobom! Vraća se kući – piše u objavi crveno-belih.

Dobrić je prošlu sezonu igrao za Virtus, ali sada se vraća u Crvenu zvezdu gde će ponovo imati priliku da se dokaže pred navijačima svog bivšeg kluba. Očekivanja su velika, a povratak ovog iskusnog igrača donosi dodatni kvalitet i iskustvo timu Crvene zvezde.

Potom je Crvena zvezda na svom Instagramu podelila snimak dobrodošlice za popularnu Kninsku Kobru, koji je prepun emocija i povezanosti kluba i njenog igrača i velikog navijača.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

18
3
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter