1
Olimpijske igre Pariz 2024
Aleksandar Vučić

FOTO: Printscreen/YouTube

SPORTISTI SRBIJE KOD PREDSEDNIKA: Aleksandar Vučić uručuje zastavu našim olimpijcima pred put u Pariz!

Objavljeno: 21.07.24 u 09:34

Vučić će ugostiti naše predstavnike na Olimpijskim igrama u Parizu

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, danas će u 10.00 sati u zgradi Predsedništva svečano ugostiti sportiste i članove olimpijskog tima Srbije. Tokom ceremonije, Vučić će uručiti državnu zastavu barjaktarima koji će je nositi na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu.

Na svečanom defileu po Seni, zastavu Srbije će nositi odbojkašica Maja Ognjenović i vaterpolista Dušan Mandić. Ovaj simboličan čin predstavlja veliku čast za sportiste i daje dodatni podsticaj celom timu pred najveći sportski događaj.

Olimpijski tim Srbije broji 112 članova, koji će se takmičiti u različitim disciplinama na Igrama koje će se održati od 26. jula do 11. avgusta. Na prethodnim Olimpijskim igrama u Tokiju, Srbija je osvojila devet medalja, a očekivanja su velika i za predstojeće takmičenje u Parizu.

Vučić će tom prilikom izraziti ponos i veru u uspeh naših sportista, istakavši njihovu posvećenost, trud i talenat koji su već dokazali na mnogobrojnim međunarodnim takmičenjima. Poručiće im da će cela nacija navijati za njih i da će ih podržavati u njihovim naporima da donesu nove medalje i slave Srbiji.

1
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter