0
Fudbal

FOTO: Printscreen/Instagram/HNK Hajduk Split

SPLIT GORI: Završen najveći potpis u istoriji Hajduka, stigla je svetska klasa! (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.24 u 23:36

Ogromno pojačanje!

Danas je splitski Hajduk ostvario značajan korak ka povratku slavnih dana potpisom koji će se pamtiti. Ivan Rakitić, jedan od najcenjenijih imena u svetu fudbala, parafirao je jednogodišnji ugovor sa klubom za koji je oduvek navijao.

Rakitić dolazi na Poljud nakon sezone provedene u Saudijskoj Arabiji, odlučan da prekine važeći ugovor i prihvati poziv svog voljenog kluba.

Dolazak je proslavljen u večernjim časovima, uz srdačan doček hiljada navijača ispred stadiona.

Da mi je neko pre dva, tri meseca rekao da ću ovde da sedim, nasmejao bih mu se. Srećan sam i ponosan što mogu hrvatskom fudbalu da vratim sve što je on meni dao. Otvorila se mogućnost da dođem u HNL, a Hajduk je bio jedina opcija. Srećan sam što ću uživati ovde i jedva čekam da se pridružim ekipi, da osetim ove navijače i da što pre krenemo -izjavio je Rakitić.

Za Rakitića, koji je igrao za Bazel, Šalke, Barselonu, Sevilju i Al Šabab, ovo će biti prvi klub u domovini.

Hajduk čeka na titulu od 2005. godine, a nadanja navijača su visoka da bi uz Rakitićevu pomoć mogli da se vrate na vrh, posle dve decenije čekanja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HNK Hajduk Split (@hnkhajduk)

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter