0
Evropske lige
Strahinja Pavlović

Serbia's Strahinja Pavlovic in action during the UEFA EURO 2024 group stage match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

OGLASIO SE PAVLOVIĆ: Srpski štoper poslao poruku Salcburgu povodom transfera u Milan!

Objavljeno: 21.07.24 u 12:11

Pavlović će gotovo sigurno stići na San Siro

Sve aktivnosti u Milanelu biće obustavljene u narednim danima dok se čitava pažnja usmeri na transfer Strahinje Pavlovića. U poslednja 24 sata, Rosoneri su primili sve potrebne signale da ubrzaju proceduru i finalizuju prelazak srpskog štopera.

Dogovor sa igračevim agentima oko plate bio je ključan korak, a nakon što je Pavlović jasno stavio do znanja svojim poslodavcima u Salcburgu da ga interesuje samo prelazak u Milan, situacija je praktično rešena.

Prema izveštaju „Gazete delo Sport“, Pavlović se u četvrtak vratio treninzima i jasno izrazio svoju želju da se pridruži Milanu.

Srpski štoper je odlučio da njegova buduća destinacija bude San Siro, i to je sada izvesno – piše italijanski dnevnik.

Trener Paulo Fonseka fokusirao se na formiranje čvrste odbrane kao ključnog elementa za borbu za Skudeto, što je trenutno prioritet broj jedan. U tom kontekstu, potraga za dodatnim napadačem i drugi transferi su stavljeni u drugi plan. Očekuje se da će konkretizacija transfera Pavlovića biti završena već tokom naredne nedelje.

U svetlu Pavlovićevih stavova, Salcburg je postao fleksibilniji u pregovorima. Dok je prvobitna cifra od 30 miliona evra plus bonusi bila na stolu, sada su Austrijanci pristali na smanjenje cene na 20 miliona evra, dok Milan pokušava da dodatno obori cenu. Rosoneri se nadaju da će konačna cifra biti oko 18 miliona evra plus 2 miliona kroz bonuse.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter