0
Olimpijske igre Pariz 2024
Aleksandar Vučić, srpski olimpijci

FOTO: Starsport

KOMIČNA SCENA IZ PREDSEDNIŠTVA: Vučić krenuo da se slika, pa ugledao selektora i uradio je ovo! (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.24 u 11:34

Vučić je pozvao selektora da im se pridruži

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas srpskim sportistima zastavu koju će nositi na predstojećim Olimpijskim igrama, izrazivši svoju čast i očekivanje da Srbija osvoji dvocifreni broj medalja. Tokom konferencije za medije, Vučić je istakao da je ponosan na postignuća srpskih sportista i veruje u njihov uspeh.

Nakon ceremonije, vaterpolista Dušan Mandić poklonio je Vučiću amajliju, a svi prisutni – sportisti, ministar sporta Zoran Gajić i predsednik Olimpijskog komiteta Božidar Maljković – pozirali su za zajedničku fotografiju. Tokom poziranja, Vučić je imao kratak razgovor sa Maljkovićem, a zatim je gestikulirao ka publici pozivajući nekog da im se pridruži.

Aleksandar Vučić
FOTO: Printscreen/YouTube

Pojavio se i selektor košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić, koji je srdačno pozdravio Vučića, Maljkovića i Gajića pre nego što su se svi zajedno fotografisali.

Svetislav Pešić, Aleksandar Vučić
FOTO: Printscreen/YouTube

Pešić je najavio da će uskoro doneti odluku o konačnom spisku košarkaša za Olimpijske igre, verovatno nakon prijateljskih utakmica protiv Japana u nedelju i Grčke u ponedeljak veče.

4
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter