2
Domaći fudbal
adem ljajić 2

FOTO: Printscreen/Novi Pazar

KAKAV JE MAJSTOR ADEM LJAJIĆ: Režirao pobedu Novog Pazara i potvrdio da je jedan od najboljih igrača lige! (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.24 u 19:35

Dve asistencije i pogodak za neverovatnog Ljajića

Fudbaleri Novog Pazara dočekali su Spartak iz Subotice u 1. kolu Superlige Srbije i na kraju slavili sa 3:2 (2:0).

Utakmicu je u potpunosti obeležio majstor Adem Ljajić, koji je još jednom potvrdio da je jedan od najboljih fudbalera naše lige.

On je bio dvostruki strelac, od kojih je jedan bio spektakularan, a upisao je i asistenciju.

Domaći su poveli spektakularnim golom u 23. minutu. Adetunđi Adešinja je nakon povratne lopte Adema Ljajića šutirao sa ivice šesnaesterca i pogodio popularnih „90“.

Samo devet minuta kasnije videli smo još jedan neverovatan gol, ovog puta delo je Adema Ljajića. Bivši reprezentativac Srbije je iz slobodnog udarca precizno pogodio suprotan ugao, ostavivši golmana gostiju bez ikakve šanse za odbranu.

U nastavku, ritam meča je znatno opao, ali su i viđena tri gola u poslednjih petnaestak minuta meča. Strelac trećeg gola za Pazarce bio je sveprisutni Ljajić, u toj situaciji plasirao je loptu od stative u mrežu, i tako stavio tačku na svoj savršen meč.

Nešto kasnije, prvi gol za goste postigao je iskusni Vojo Ubiparip, a onda je u prvom minutu nadoknade Nigerijac Kolins Atule zatresao mrežu domaćih

5
0
2 Komentara
  1. Ljaja je izuzetan talenat, i igracina, to niko ne spori. ALi, Ljaja je fudbalski romanticar i to u danasnjem snagatorskom i atletskom fudbalu nije dovoljno. SIgurno je da selektor mora obratiti paznju na njegove igre, mladji je od Tadica, mogao bi da ga zameni par godina dok ne izrastu nove 10tke za reprezentaciju.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter