0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/Youtube

FAVORITI DOŠLI DO ZASLUŽENIH POBEDA: Vojvodina rutinski savladala debitanta u ligi, TSC se mučio ali na kraju slomio Novobeograđane! (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.24 u 22:13

Bez većih iznenađenja u poslednje dve utakmice prvog kola domaćeg prvenstva.

Fudbaleri iz TSC-a su kao domaćini ostvarili pobedu protiv IMT-a rezultatom 1:0. Domaći su se mučili da probiju otpor svojih protivnika, koji nisu došli da se predaju lako.

Oba tima su bila pod pritiskom, što je rezultiralo sa šest žutih kartona u prvih 45 minuta igre. TSC je dominirao terenom i izgledao bliži pobedi.

Đakovac, Lazetić, Vlalukin i Pantović su bili pretnja za IMT, dok je Lutovac na drugoj strani imao prilike da iznenadi, ali nije uspeo da promeni rezultat.

Meč se prelomio u 70. minutu. Banjac je sjajno asistirao Jovanoviću, koji je lepim dodavanjem pronašao Pantovića, a ovaj rutinski zatresao mrežu.

IMT je krenuo na sve ili ništa, ali nije uspeo da izjednači, dok je TSC sačuvao prednost i osvojio tri boda.

U drugoj utakmici, Vojvodina je lako opravdala ulogu favorita protiv Tekstilca iz Odžaka, pobedivši 3:1 u Bačkoj Palanci.

Domaći su prvi zapretili preko Šavije, ali je Vojvodina stigla do vođstva u 28. minutu preko Vukanovića nakon centaršuta Serija.

Tekstilac je pokušavao da se oslobodi pritiska, ali je Vojvodina odlučila pitanje pobednika već u 51. minutu kada je Vukanović postigao svoj drugi gol na meču.

Rezervista Radulović je povisio na 3:0 u 89. minutu, dok je Davidović postigao utešni gol za Tekstilac u poslednjim trenucima utakmice.

Voša je pokazala spremnost za evropske izazove, iako je pred njom susret sa Ajaksom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter