2
Evroliga
Janis Sferopulos

FOTO: Starsport

DA LI JE ZVEZDA PRETERALA? Sferopulos ima na raspolaganju čak 19 igrača, a neće svi moći da igraju! (FOTO)

Objavljeno: 21.07.24 u 12:57

Zvezda bi uskoro mogla da ozvanični i Filipa Petruševa, što će dodatno proširiti roster

Crvena zvezda je za predstojeću sezonu okupila impresivan roster od čak 19 igrača. Najnovije pojačanje za tim sa Malog Kalemegdana je Ognjen Dobrić, koji se nakon jedne sezone u Virtusu vratio u redove crveno-belih.

Tokom letnjeg prelaznog roka, Crvena zvezda je uspela da angažuje nekoliko značajnih igrača: Kodi Miler-Mekintajer, Ajzea Kenan, Nikola Kalinić, Majk Daum i Uroš Plavšić. Ovi novi članovi ekipe pridružuju se starim poznanicima Branku Laziću, Dejanu Davidovcu, Luki Mitroviću, Milošu Teodosiću, Stefanu Lazareviću, Daliboru Iliću i Nemanja Nedoviću.

Među stranim igračima, tim će i dalje računati na Jaga dos Santosa, Džoela Bolomboja i Rokasa Gedraitisa. Takođe, Crvena zvezda je zadržala Marka Simonovića, dok mlade nade poput Filipa Radakovića i Andreja Kostića takođe čine deo rostera.

Iako Zvezda, odnosno Janis Sferopulos, ima sada na raspolaganju veliki broj igrača, možda se ostavlja utisak da su malo preterali sa brojem igrača, pogotovo kada se uzme u obzir da bi i Filip Petrušev trebalo da se priključi timu.

27
9
2 Komentara
  1. Marko Simonović više nije član,Zvezde..takođe Ilić i Stefanović idu na pozajmicu to već svi znaju..malo se bolje informišite..

    13
    1
    Odgovori
  2. Kad vam basket news pravi vesti… za bolje ni niste.
    Simonovic s kojim je raskinut ugovor i juniori se svrstavaju u prvotimce. Strasno.

    10
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter