2
Evroliga

FOTO: Twitter/Virtus Segafredo Bologna

STIGLA POTVRDA? Vraća se Ognjen Dobrić!

Objavljeno: 20.07.24 u 23:28

Delije su sada dobile ‘indirektnu’ potvrdu da se popularni Kobra vraća.

Prethodnih dana mnogo se pričalo o potencijalnom potvratku Ognjena Dobrića u redove Crvene zvezde.

On je nakon dugogodišnjeg staža u crveno-belom dresu odlučio da krene put Italije i oproba se u dresu Virtusa.

Ipak, Bjanki ga nije imao u planovima za narednu sezonu, a Zvezda je pomno pratila celokupnu situaciju.

Dobrić je takodje izrazio želju da se vrati u Zvezdu, pa je posao bio olakšan. Jedino se postavljalo pitanje da li će Virtus praviti problem, jer srpski reprezentativac ima još godinu dana ugovora.

Danas je Virtus doveo Klajburna i podelio na društvene mreže sliku svog rostera za narednu sezonu, a na njemu NEMA – Ognjena Dobrića.

Ostaje samo da Zvezda zvanično predstavi Ognjena u dresu našeg kluba.

5
1
2 Komentara
  1. Instalacija pokušava da na silu postigne neki rezultat, ali je Zvezda nepremostiva prepreka. Potrošili su ogroman novac za ove tri sezone i osvojili jedan trofej. Ove sezone će Zvezda biti još dominantnija. Samo je pitanje vremena kada će glodari oterati Žoca iz kluba.

    1
    0
    Odgovori
  2. Okac radi lukavo, tipuje na domace trofeje kojima ce da opet i konzekutivno da vadi mast Grobarima pokazujuci trofeje. Ide on i na EL, ali je svestan koliko tu (ne)moze. Partizan ,nazalost ne mari sa Zeljkom na domace trofeje, interesuje ga samo ABA i EL. Okac okuplja jaku grupu domacijh igraca koji mu garantuju kicanke i bakrace za hurcenje a Zeljko ce pokusati da se okiti u ABA i sto dalje ode na tabeli EL. Kao Grobaru, meni je zao da ne osvajamo domace trofeje, morao bi Zeljko da makar jos dva ako ne i tri domaca reprezentativna igraca potpise. To je opste misljenje grobarske nacije i to se treba ispostovati jer ne mozemo trpeti ponizenja Cergarke. Jednostavno, KKP ne sme prepustati chergarima kicenje domacim trofejima, makar iz istorijskih razloga.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter