2
Domaći fudbal
Felisio Milson

FOTO: X/@MaccabiTLVFC

SPREMA SE BOMBA NA MARAKANI: Zvezda dovodi moćno krilo! (VIDEO)

Objavljeno: 20.07.24 u 13:48

Zvezda sprema ozbiljan novac za reprezentativca Angole

Crvena zvezda je na pragu rešenja ključnog pitanja – dovođenja levokrilnog napadača. Prema informacijama Sport kluba, šampion Srbije je vrlo blizu angažovanja Felisia Milsona iz Makabija Tel Aviva.

Zvanična ponuda od 4.000.000 evra za obeštećenje je poslata izraelskom klubu, a Milson je izrazio želju da pređe u Crvenu zvezdu, što znači da je finalizacija transfera veoma blizu.

Felisio Milson
FOTO: X/@MaccabiTLVFC

Milson, standardni reprezentativac Angole, rođen je 1999. godine u Lunadi. Sa 18 godina preselio se u Portugal i postao član akademije Leišeša. Nakon toga igrao je za Maritimo, a 2022. godine potpisao je za Nižnji Novgorod.

Drugi deo sezone 2022/23 proveo je na pozajmici u Turskoj, gde je na deset utakmica postigao pet golova za Ankaraguču. Prošlog leta, Makabi ga je otkupio od Rusa za 700.000 evra. Milson je s Makabijem osvojio šampionsku titulu i bio jedan od ključnih igrača, sa sedam golova i deset asistencija u izraelskom prvenstvu.

19
13
2 Komentara
  1. Čak je i petarda prejaka reč za ovog igrača !!! Skauting nam je tako napravljen da nalazi menadzere i klubove skim mogu da se prave razne kombinacije i tako uzima nivac od Zvezde!!! Uprava mrš iz Zvezde !!!! Sram vas bilo !!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter