2
Domaći fudbal
Crvena zvezda v Jedinstvo Ub Mozzart Super League Season 2024/2025

Crvena zvezda v Jedinstvo Ub Mozzart Super League Season 2024/2025

„PRESREĆAN SAM“: Iako je kratko tu, sjajni golgeter se već uklopio! (VIDEO)

Objavljeno: 20.07.24 u 23:55

Imao je zaista debi za pamćenje.

Napadač Crvene zvezde – Bruno Duarte je sumirao utiske nakon debitantskog nastupa u crveno-belom dresu i gola koji je postigao posle samo 52 sekunde provedene na terenu.

Veoma sam srećan zbog debija. Postigao sam gol uz pomoć saigrača. Zaista sam presrećan, hvala svima – istakao je Bruno Duarte.

Od ulaska u igru prošle su 52 sekunde do trenutka kada je Zvezdin Brazilac “zatresao” mrežu Jedinstva.

– To je zaista sjajno, nekada imam sreće, lopta je stigla do mene i postigao sam gol.

Pohvalno je govorio Bruno Duarte i o zvezdašima.

Veoma je lepo, navijači su sjajni, vole klub i ovo je veoma dobro za nas – istakao je Duarte.

7
0
2 Komentara
  1. Vidim da cergarski mediji pene od srece, evo ga odmah dao, „uklopio se“ Duarte! Ljudi, smanjite dozivljaj vi u hbn cergarskim medijima, nekorektni ste prema SLS i ostalim klubovima, nema te vase Cerge bez ostalih. Partizan ruzite koliko hocete ali ce doci vreme kad ce te pojesti sveg… sto Seselj kaze sudijama u Hagu!
    Ovo sa bonusima Zvezde, danas petorica u prvoj postavi,pa se otkriva zato je ona „odigrala“ prljavu igru sa dva bonusa jer je uverena da ce sistemskom prevarom ostvariti kolosalnu prednost. Mere biti al ne mora da znaci! No, danasnji sastav ekipe Cergarke govori kristalno otkrivanje o svrsi prevare. Ne bih sudio po danasnjem mecu o igri drzavne miljenice. Ima ekipu od 47+ igraca, potrosila za pojacanja kao cela SLS , ali boricemo se. Gosti su simpaticna ekipa ali nejaka da se suprostavi monsteru srpskog sporta. Partizan je igrao protiv mnogo ozbiljnije ekipe, namazanog Napretka i teskom mukom je stigao do pobede uz mnogo srece. Za pocetak dobro a verujem da ce Stanoje sigurno izvuci pouke. Igra bezidejna neusmerena direktnom igrom na gol protivnika , sve okolo pa na nista, bas lose. Partizan mora da igra lepse tecnije i da protivnickim igracima pridju mnogo blize uz presing na sredini protivnika. Hocu da verujem da Cerga nece ostvariti prednost u prvom delu sampionata a onda cemo moci uci u obracun direktnim duelima kad se nikad ne zna! Hocu i da verujem da ce ovaj sudija na danasnjem mecu Cergarke suditi tako i Partizanu a ne da glumi pauna i nadobudnu kokosku koja se unapred ustremi da ga osteti! I ne samo on, ima ih 5-6 mladjih, koji su i odabrani iz centrale zla da to rade kao stitnici NJENOG interesa. Naucili smo nesto iz prethodnih godina!

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter