1
Fudbal
Strahinja Pavlović

Serbia's Strahinja Pavlovic in action during the UEFA EURO 2024 group stage match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

PAVLOVIĆ HOĆE SAMO U JEDAN KLUB, PREGOVORI U TOKU: Višestruki prvak Evrope dovodi Srbina!

Objavljeno: 20.07.24 u 09:42

Deluje da će sve biti brzo gotovo.

Strahinja Pavlović ima iza sebe sjajno Evropsko prvenstvo, gde je bio vrlo verovatno i najbolji igrač selekcije Srbije.

To nije prošlo nezapaženo, pa deluje da će popularni Kalaba najverovatnije put jedne od najjačih svetskih liga.

Red Bul Salcburg je u pregovorima sa Milanom, jer je srpski defanzivac jasno stavio do znanja da je to jedini klub u koji razmatra odlazak.

Naime, Pavlović je ranije već dogovorio uslove sa Rosonerima, pa ostaje samo da se dva kluba dogovore oko visine obeštećenja.

Momak iz Šapca je za reprezentaciju Srbije odigrao već 38 utakmica i postigao četiri gola, a u Austriji je od 2022. godine.

4
0
1 Komentara
  1. FC Milan ne zove svaki dan a ovakva sansa se ne propusta tako lako mada se zna da je Salcburg klub koji dovodi i ulaze u mlade talente i zaradjuje na njima. Milan nudi 20 milki a Salcburg trazi 30 tako da ce se najverovatnije naci na pola puta. Kalaba zasluzuje da igra u vecim klubovima petice jer je za svoje mlade godine isuvise iskusan, veliki borac i radnik a sto je veoma vazno Milanu treba u odbrani centralni levi i koji igra iskljucivo levom nogom. Igranjem u Italiji bi postao jos bolji i kvalitetniji a nasa reprezentacija sa takvim Kalabom bi samo jos vise profitirala.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter