0
Domaći fudbal
Crvena zvezda v Jedinstvo Ub Mozzart Super League Season 2024/2025

Crvena zvezda v Jedinstvo Ub Mozzart Super League Season 2024/2025

NIJE MOGLO BOLJE: Tek što je stigao u Zvezdu, a već je oborio rekord! (VIDEO)

Objavljeno: 20.07.24 u 22:22

Debi iz snova.

Letnje pojačanje Crvene zvezdeBruno Duarte je na debitantskoj utakmici u crveno-belom dresu oborio rekord star 12 godina postigavši gol nakon samo 52 sekunde provedene na terenu.

Crvena zvezda savladala je Jedinstvo sa 4:0. 

Brazilac je u 68. minutu meča prvog kola Superlige Srbije zamenio Šerifa Endiaje, a samo 52 sekunde kasnije, nakon prvog kontakta sa loptom uspeo da zatrese mrežu Jedinstva i postigne najbrži gol na debiju u istoriji Crvene zvezde. Na taj način novi napadač Zvezde je oborio rekord Filipa Kasalice koji se 2012. godine na utakmici protiv Smedereva posle samo 73 sekunde upisao u listu strelaca.

Do prvog gola u Zvezdinom dresu Duarte je stigao u 69. minutu duela. Hvang je snažno šutirao sa desne strane, a opasnost je samo na kratko otklonio golman gostujuće ekipe, koji nije uspeo da sačuva gol Jedinstva nakon odlične reakcije Duartea koji je “zakucao” loptu u mrežu.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter