2
Košarka
Partizan Mozzart Bet Belgrade v FC Barcelona 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague

FOTO: Starsport

MILJENIK NAVIJAČA ODLAZI: Evo čiji će dres Aleksa Avramović nositi sledeće sezone!

Objavljeno: 20.07.24 u 15:22

Možda i malo neočekivan potez

Aleksa Avramović će napustiti Partizan, iako je imao važeći ugovor za narednu sezonu. Kako prenosi Sport Klub, srpski reprezentativac će karijeru nastaviti u redovima CSKA iz Moskve.

FOTO: Starsport

Ugovor još nije potpisan, ali su svi detalji dogovoreni, a formalizacija transfera očekuje se nakon Olimpijskih igara u Parizu. Tokom prelaznog roka, Avramović je bio povezan s različitim klubovima iz Pariza, Dubaija, a postojala je i opcija da ostane u Partizanu. Međutim, CSKA je ponudio konkretnu i atraktivnu ponudu, što je odlučilo da se eksplozivni bek, koji je ranije igrao za Borac iz Čačka, OKK Beograd, Vareze, Unikahu, Estudijantes i Partizan, preseli u redove „armejaca“.

Avramović je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na poslednjem Svetskom prvenstvu i sada će se posvetiti pokušaju da osvoji medalju i na Olimpijadi.

5
4
2 Komentara
  1. E braco grobari sad treba biti pametan i bojkotovati kk .
    Ko j..e Ostoju i Zeljka.
    Sve rasturise fale se puno ko brod a najbolji iz kluba odose a ono sto vredi u evropi pokupise spanci talijani turci cak i bajern uzme igraca boljeg od njih.
    Nek igraju njih dvojica

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter