1
Domaći fudbal
Partizan v Spartak Mozzart Super League Season 2023/2024

Partizan v Spartak Mozzart Super League Season 2023/2024

LALATOVIĆ PROGOVORIO O KARIJERI I NAHVALIO VUČIĆA: „Ovde se ja tretiram kao Bin Laden srpskog fudbala!“ (FOTO)

Objavljeno: 20.07.24 u 16:14

Lalat u njegovom stilu.

Srpski fudbalski trener, Nenad Lalatović izneo je snažne reči u nedavnom intervjuu za „Mozzart Sport“, osvrćući se na svoju karijeru i brojne izazove s kojima se susreo.

Ja ispaštem već dve godine… Ne znam iz kojih razloga. Neki moćni ljudi ne dozvoljavaju mi da uzmem ozbiljan klub, da napravim rezultat i da radim. Šta sam ja njima uradio, stvarno ne znam… Znam da sam čist… Pre nekoliko meseci sam postigao dogovor s jednim velikim srpskim klubom. Trebalo je da potpišem na tri godine, za ozbiljne uslove. Neću da govorim o kom klubu je reč iz poštovanja prema sadašnjem treneru. Dakle, ja sam se proletos dogovorio sa tim klubom. Sedeli smo uveče, precizirali trogodišnji ugovor, sve smo se dogovorili. I pričali o dugoročnim ciljevima, kratkoročnim ciljevima, plati i bonusima. Međutim, u devet ujutru je zvao jedan moćnik i sve to stopirao. Rekao je da ne mogu da potpišem ugovor sa klubom jer me on ne voli. Ne znam šta sam mu ja toliko učinio. Oslovljavao sam ga sa ‘brate’, one mene isto. Poverovao je u neke priče o meni, da sam ga ogovarao. Kunem se u svoje troje dece da to nije istina. Ja sam neko ko ovde radi 12 godina i radiću još 20. Moraćete Nenada Lalatovića još dugo da gledate. Jer tek imam 46 godina. Ne planiram da idem odavde. I nadam se da sam svoju kaznu odlužio. Stavio mi je taj moćnik nanogicu na dve godine. Ovde se ja tretiram kao Bin Laden srpskog fudbala. Ispada da sam ja loš momak. Ako sam nekog pohvalio, to je zato što stvarno tako mislim – istakao je Lalatović.

Na kraju intervjua, Lalatović je izrazio zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ulaganjima u sport.

Kada kažu da sam Vučićev trener. Ja mnogo volim njega kao političara. Smatram da voli ovu zemlju, narod, da je Karlo Ančeloti za sve naše političare. Ili još bolje Leo Mesi. Ja sam ga podržavao kada je bilo teško. Volim što ulaže u sport, gledam pre neki dan kako prati košarkašku utakmicu naše reprezentacije. Ali ja od njega ništa nisam dobio. Radio sam u Zvezdi kada je plata bila pet hiljada evra, kada se isključivala struja. Posle su treneri imali mnogo više. I u Zvezdi i u Partizanu. Ja samo apelujem na njega, da kaže nekim moćnim ljudima da mi dozvole da radim u ozbiljnim klubovima. Da pokažem ko sam i šta sam! –  zaključio je Lalatović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Nenad Lalatović je tokom svoje karijere radio u velikom broju klubova, a među poslednjima su Spartak iz Subotice, Zorja, Radnički Niš i drugi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
3
1 Komentara
  1. Konačno je namrkana pizda pokazala svoje pravo lice..
    Moli svog gospodara da mu sredi posao u jakom klubu.
    Liže mu guzicu ovako javno da pokaže svoju poniznost.
    Sledeća destinacija NK Partizai!

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter