0
Domaći fudbal

FOTO: X/@MaccabiTLVFC

IZRAELCI ZNATNO PODIGLI CENU ZA KRILNOG IGRAČA: Ako Zvezda želi da ga dovede, moraće da izdvoji rekordnu sumu!

Objavljeno: 20.07.24 u 19:39

Atinski AEK nudi znatno bolje uslove igraču!

Danas je objavljeno kako bi novo pojačanje Crvene zvezde moglo biti Felisio Milson.

„Sport klub“ je preneo da ovaj momak iz Angole, trenutno član Makabija iz Tel Aviva, inicijalno želi da se pridruži timu na „Marakani“ i zauzme krilnu poziciju pod vođstvom Vladana Milojevića. Za njegov dolazak, Crvena zvezda je spremna da izdvoji 4.000.000 evra.

Međutim, portal „One“ iz Izraela izveštava da je Makabi odbio ponudu uzastopno sedmostrukog šampiona Srbije, zahtevajući veće obeštećenje. Konkretno, traže 6.000.000 evra plus procente od budućih transfera.

Milsona takođe zanima ponuda grčkog AEK-a, koji mu nudi značajno veće finansijske uslove – 2.500.000 evra godišnje, dok Crvena zvezda nudi 1.000.000 evra.

Ukoliko bi Crvena zvezda pristala na uslove Makabija, što uključuje 6.000.000 evra obeštećenja, to bi postao najskuplji transfer u istoriji kluba, nadmašivši dosadašnji rekord od 5.500.000 evra za In Boma Hvana, koji je plaćen Olimpijakosu.

S obzirom na sve ove okolnosti, izgleda da postoji velika neizvesnost oko toga da li će Milson na kraju završiti u Crvenoj zvezdi.

4
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter