11
Domaći fudbal
Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

GROBARI BESNI ZBOG JEDNOG DETALJA: Napredak razbesneo navijače Partizana jednim potezom! (FOTO)

Objavljeno: 20.07.24 u 08:37

Ovo je razbesnelo grobare.

Fudbaleri Napretka dočekali su fudbalere Partizana na stadionu Partizana u Humskoj u prvom kolu Superlige Srbije u fudbalu. Crno-beli su slavili golom Saldanje 1:0.

Delovalo je sve da će premijera Aleksandra Stanojevića na povratku u Humsku završiti remijem, domaći su najpre ostali sa igračem manje, da bi usledila magija fudbalera crno-belih.

 

Upravo je momenat iz 68. minuta u redovima domaćih okarakterisan kao prelomni, pa su samim tim na društvenim mrežama u informaciji o završetku utakmice, stavili sliku sa crvenim kartonom kada je Tošeski isključen.

To je prilično razbesnelo Grobare, koji su burno reaagovali u komentarima pomenute objave.

8
10
11 Komentara
  1. nesrecni navijacu cerge. sigurno elvis nije pomogao PARTIZANU. ajdfe cergo zamisli osecaj svih na terenu da mu je dao zuti. glupo, nedovoljno, kontra pravila igre. cergo…

    4
    2
    Odgovori
    • Samo jedna nacija na svetu Srbe naziva Ciganima..
      Igrom slučaja ista ona u čijem glavnom gradu je osnovan tvoj nogometni klub pa prebačen u Beograd i poturen nama kao kukavičje jaje..
      Jer Dr. Franjo zna zašto!

      1
      1
      Odgovori
  2. Gostuješ sam sebi na svom bunjištu, ne možeš da pobediš dok sudija ne isključi direktno protivničkog igrača i na kraju jedva umuljaš gol u sudijskoj nadoknadi..
    Jel’ sad sve ok kmekavci?
    Oćete li da malo manje skičite?

    10
    8
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter