0
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA SPREMA SPEKTAKL: Legenda crveno-belih i rođeni Ubljanin otvara meč na Marakani!

Objavljeno: 19.07.24 u 14:18

Meč se igra u subotu od 20 časova

Fudbaleri Crvene zvezde započinju novu sezonu Superlige Srbije u subotu od 20 časova na stadionu „Rajko Mitić“ protiv novajlije u ligi, tima Jedinstva sa Uba.

Sam meč imaće sjajnu uvertiru, s obzirom da će legendarni Dule Savić da izvede početni udarac na meču.

Povodom toga se oglasila Crvena zvezda.

– Verujemo da su se svi zvezdaši uželeli fudbala, voljenog kluba, ali i nezaboravnih noći na Marakani. Upravo vas tako nešto očekuje i sutra kada ćemo svi zajedno otvoriti novu, verujemo šampionsku, sezonu. Uželeli su se svega toga i fudbaleri našeg kluba, pa su i prethodnih dana kroz izjave isticali da jedva čekaju da prođu kroz čuveni tunel i istrče pred punu Marakanu. Simbolično, utakmicu će udarcem sa centra igrališta otvoriti Dušan Dule Savić, rođeni Ubljanin i legenda Crvene zvezde.

Dule kao simbol stava, karaktera, ali i veličanstvenih golova koji su bili prepričavani u raznim filsmkim replikama, učiniće da ova sezona počne baš onako kako svi želimo – šampionski. Upravo vas je Dule i pozvao da dođete na utakmicu u našem spotu, a verujemo da ćete ga poslušati, zauzeti vaše mesto na Marakani, te uživati u dobrom fudbalu. I naravno, navijati najbolje što umete.

Vidimo se na Marakani! 

11
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter