2
Košarka
Okupljanje Kosarkakske Reprezentacije Srbije

FOTO: STARSPORT

ZA NJEGA MESTA U PARTIZANU NIJE BILO: Srbin potpisao za novopečenog abaligaša!

Objavljeno: 19.07.24 u 14:52

On je igrao za Partizan od 2019. do 2022. godine

Spartak iz Subotice se uveliko sprema za premijerni nastup u ABA ligi, a u nju će ući jači za srpskog centra – Dušana Miletića.

Miletić je igrao za Partizan od 2019. do 2022. godine, zatim je nosio dres španske Đirone, a proteklu sezonu proveo je u poljskom Šljonsku iz Vroclava, gde je igrao u Evrokupu.

partizan split 104045
FOTO: Starsport

U Evrokupu, Miletić je na 18 utakmica, od kojih je 15 počeo kao starter, prosečno beležio 14,9 poena (uz impresivnih 73% šuta za dva i 40% za tri poena) i 6,8 skokova.

Subotičani imaju visoke ambicije za narednu sezonu, očekuje se da nastupe u FIBA Ligi šampiona, a do sada su doveli par veoma dobrih pojačanja. Oni su već doveli Razira Boltona, Kazu Kadžami Kina i Devona Denijelsa.

9
0
2 Komentara
  1. E kukavci,podmecete vesti,intrige,spletkarite.Kako vam ne dosadi,da stida nemate to znamo.
    Kako ovakvi naslovi i komentari samo prema jednom klubu.
    Prica se da ste svi na platnom spisku,i nadam se da ce to neko proveriti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Imam goxina koliko i obradovic za partizan navijam otkad sam poceo slusati price o sportu. Ipak mislim uz postovanje prema osvojenom da obradovic nije veliki strucnjak. Ako mu se dovede 12 velikana moze osvojiti sve kao i drugi treneri. A kad pogledamo zadnjih godina koga nije hteo u partizanu zadrzati znaci da je slabic kao trener. A ti isti kosarkasi dosta puta su skuvali čorbu partizanu

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter