0
Domaći fudbal
Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO:Starsport

SALDANJA PONOVO SPASIO CRNO-BELE: Partizan srušio Napredak u sudijskoj nadoknadi! (VIDEO)

Objavljeno: 19.07.24 u 22:59

Saldanja ponovo heroj Partizana

Fudbaleri Napretka dočekali su fudbalere Partizana na stadionu Partizana u Humskoj u prvom kolu Superlige Srbije u fudbalu. Crno-beli su slavili golom Saldanje 1:0.

U prvoj ozbiljnoj akciji na meču smo i bili najbliži golu kada je posle odbitka, Šćekić zatresao okvir gola.

Ubrzo u petom i šestom minutu meča po jedna dobra šansa na obe strane. Bubanj je pokušao za Napredak ali je rutinski odbranio Jovanović, dok je na drugoj strani Kalulu probao ali ni mnogo muka nije imao Savić.

Posle jakog tempa na startu utakmice, čini se da igrači još uvek imaju „teške“ noge te je tempo utakmice pao, i nije bilo nekih ozbiljnih prilika.

Treba napomenuti da se su najvatreniji navijači Partizana, Grobari, posle dugo vremena vratili na stadion u Humskoj. Celu prošlu sezonu su bojkotvali domaće utakmice, sada su na stadionu jer je na ovoj utakmici, iako se igra na Partizanovom stadionu, crno-beli gosti.

Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025
FOTO: Starsport

 

Jedini ozbiljniju šansu u drugom poluvremenu za Napredak videli smo kada je, Bastajić, pokušao sa distance, a Jovanović odlično reagovo.

Partizan je i poslednjih petnestak minuta igrao sa igračem više, kada je zbog brutalnog starta, Tošeski dobio direktan crveni karton.

Kada se činilo da će doći do podele bodova, Stjepanović je poslao odličnu loptu za Natha, a Izrealac nekako do Saldanje, koji rutisnki šalje loptu u gol.

4
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter