5
Evrokupovi
FK Partizan

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN ČEKA EKSTREMNO TEŽAK POSAO: Evo na koga idu crno-beli ukoliko prođu Dinamo iz Kijeva!

Objavljeno: 19.07.24 u 14:30

Partizanu neće biti lako

Partizan danas započinje svoju superligašku avanturu, rival će im biti kruševački Napredak, a svega četiri dana kasnije kreću u borbu za grupnu fazu Lige šampiona. Tamo će im rival biti Dinamo iz Kijeva. 

Jasno je da četu Aleksandra Stanojevića čeka jako težak posao već protiv Ukrajinaca, ali to je tek drugo kolo ovih kvalifikacija, a nastavak istih bi doslovno mogao da bude paklen za crno-bele.

Ukoliko eliminišu Dinamo iz Kijeva u žrebu za 3. kolo kvalifikaciija za Ligu šampiona će takođe imati nepovlašćen status. To znači da ih čeka još teži posao, a mogući protivnici biće im: Glazgov Rendžers (Škotska), Slavija Prag (Češka), Red Bul Salcburg (Austrija) i Lil (Francuska).

Međutim, ukoliko Parni valjak ispadne od Ukrajinaca, preseliće se u kvalifikacije za Ligu Evrope gde ih potencijalno čekaju dueli sa: Rijekom (Hrvatska), Trabzonom (Turska), Serkl Brižom (Belgija), Serveteom (Švajcarska), Luganom (Švajcarska), Panatinaikosom (Grčka) i Krivbasom (Ukrajina).

4
0
5 Komentara
  1. Pa sta? Samo da Kijev prodjemo kojim cudom,onda se sve menja. Pa, zasto ne bi dobili tu Slaviju,je li mislite da je nepobediva?
    A i Rendzers je za prihvatiti, zasto se ne bi „pobili“ sa njima? Mislim da sa njima imamo prilicne sanse kao sa Slavijom, ne bas nesto velike, ali naravno- nismo u prednosti. Oni su favoriti ali favoriti uvek ne pobedjuju. SKotski velikan je odlicna ekipa, ali nije to ranga vodecih engleskih klubova,npr. Meni su Salzburg i Lil veci problem od gore pomenute dvojke.
    IPAK, NISTA SE NE ZNA DOK NIJE GOTOVO!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter