0
Domaći fudbal
FK IMT v FK Novi Pazar Mozzart Super League Season 2023/2024

FK IMT v FK Novi Pazar Mozzart Super League Season 2023/2024

OVO SU DOBRE VESTI ZA PAZARCE: Neće menjati grad u kom će igrati domaće utakmice, samo privremeno stadion!

Objavljeno: 19.07.24 u 10:34

Atletski stadion u Novom Pazaru takođe služi kao trening kamp fudbalera Novog Pazara.

Fudbalski klub Novi Pazar je danas objavio da će svoje domaće mečeve u prvom delu šampionata Super lige Srbije ipak igrati u svom gradu.

Komisija Fudbalskog saveza Srbije danas je zvanično prihvatila Atletski stadion u Novom Pazaru kao teren koji zadovoljava sve uslove za odigravanje utakmica Super lige Srbije u sezoni 2024/25.

Ova odluka će biti na snazi tokom prvog dela sezone, dok se na Gradskom fudbalskom stadionu u Novom Pazaru obavljaju radovi na postavljanju hibridne trave.

U proteklih mesec dana intenzivno se radilo na poboljšanju stadiona. Montirane su centralne i bočne platforme za novinarski i medijski blok dužine 40 metara, instalirani su optički kablovi, postavljeni su fiksni golovi i kapije duž tribina, proširena je zona iza terena veštačkom travom, a pripremljeni su i prostori za fudbalere, sudije i predstavnike saveza.

Podsećamo da je prošle godine završen projekat proširenja travnatog terena, sada teren ima dimenzije od 100 x 64 metra, dok je kompletna travnata površina 106 x 68 metara.

Atletski stadion u Novom Pazaru takođe služi kao trening kamp fudbalera Novog Pazara.

Prva utakmica Novog Pazara u Super ligi odigraće se već u nedelju od 17.30 sati, kada će dočekati Spartak. Zbog trenutnih okolnosti, utakmica će se igrati bez prisustva publike.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter