0
Olimpijske igre Pariz 2024
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije

FOTO: OSS

ODBOJKAŠI NE PUTUJU U POLJSKU NA PRIPREME: Ovo je razlog!

Objavljeno: 19.07.24 u 22:29

Orlovi ostaju u Beogradu

Muška reprezentacija Srbije je s nestrpljenjem iščekivala prve pripremne utakmice u Poljskoj nakon završetka Lige nacija, ali će zbog problema sa avio-saobraćajem putovati na Olimpijske igre u Parizu bez adekvatnih provera.

Planirani prijateljski turnir za vikend, na kojem su Orlovi trebali da se suoče sa reprezentacijama Sjedinjenih Američkih Država i Japana, otkazan je zbog nepredviđenih okolnosti.

Nismo uspeli da stignemo do Gdanjska na vreme, pa smo morali da otkažemo utakmice. Znamo da je Odbojkaška federacija Poljske sada u teškoj situaciji zbog nedostatka četvrtog učesnika. Ipak, nismo mogli sebi da priuštimo da provedemo vreme na aerodromima i menjamo letove, iako smo zahvalni na pozivu – izjavio je selektor Igor Kolaković za Odbojkaški savez Srbije.

Kolaković je naglasio da nije bilo moguće samo formalno odigrati mečeve i da tim neće provoditi vreme u neadekvatnim uslovima pre odlaska u Pariz. Prema trenutnom planu, reprezentacija će nastaviti sa treninzima u Beogradu do srede, 24. jula, ali su moguće dodatne promene.

Još ne znamo tačno kada ćemo leteti za Pariz. Zatražili smo da to bude u utorak, i nadamo se da će tako i biti – zaključio je selektor Kolaković.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter