0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆEVA ŽELJA ISPUNJENA: Velika NBA zvezda će postati novi igrač Denvera, a u trejd je uključen i ovaj igrač Partizana!

Objavljeno: 19.07.24 u 08:22

Zanimljivo.

Los Anđeles Klipersi i Juta Džez su završili posao koji uključuje Rasela Vestbruka. Prema najpoznatijem NBA insajderu, Vestbruk će preći u Denver Nagetse nakon što ga Juta otpusti.

Juta je dobila Vestbruka, prava na Balšu Koprivicu koji je izabran kao 57. pik na draftu 2021. godine, i 4,3 miliona dolara u kešu.

Sa druge strane, Klipersi su dobili Krisa Dana. Zanimljivo je da je nedavno Nikola Jokić izrazio želju da Vestbruk dođe u njegov tim, što se sada i ostvaruje.

Očekuje se da će Juta u narednim danima otpustiti Vestbruka i otkupiti njegov ugovor, dok će se Nagetsi brzo reagovati i dovesti iskusnog Ol-star igrača.

Vestbruk će popuniti prazninu na poziciji plejmejkera, koja je nastala odlaskom Kentavijusa Koldvela Poupa i Redžija Džeksona.

Prošle sezone, Vestbruk je prosečno postizao 11,1 poen i 4,5 asistencija po utakmici.

Balša Koprivica trenutno igra za Partizan, gde je jedini preostali igrač iz prošlogodišnjeg tima. Ako se odluči da nastavi karijeru u NBA ligi, igraće za Jutu.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter