0
Košarka

FOTO: twitter/@Lakers

BRAJANTOV DRUG IZ DETINJSTVA IZAZVAO GNEV JAVNOSTI: „Kobi je bio užasan čovek, ni porodici nije hteo da pomogne“

Objavljeno: 19.07.24 u 16:24

Kada je izgradio svoje carstvo, nije pomogao sestrama“

Kobi Brajant je legenda košarke i jedan od najomiljenijih igrača svih vremena, poznat po brojnim rekordima i pet šampionskih titula osvojenih sa Los Anđeles Lejkersima.

Međutim, njegov bivši prijatelj Kevin Sančez je tokom gostovanja na podkastu „Blood with the Razor Wire“ otkrio da Kobi Brajant možda i nije bio tako dobar čovek.

– Vidi, ne želim da mi neko daje poklone ili donira novac, ne želim to s***e. Tako sam rekao Kobiju. Samo sam želeo da me odvede negde u Los Anđelesu i upozna me sa ljudima koji bi mi pomogli da zaradim novac. Samo je trebalo da me ubaci i ja ću odraditi sve ostalo, neki posao, nebitno, benefit za mene lično. Ne želim ništa besplatno, želim da naporno radim za sebe – počeo je Kevin priču.

Potom je istakao da je razgovarao i sa Kobijevim rođakom i da su istakli:

– Kobi je bio užasan čovek. Nije hteo nikome da pomogne, čak ni porodici – rekao je Kobijev neimenovani rođak prema priči Kevina Sančeza.

Ova izjava je privukla veliku pažnju i dalje se govori kako Kobija nije interesovala porodica i da se nije prema njima ophodio kako treba.

– Kada je izgradio svoje carstvo, nije pomogao sestrama i one su morale da rade normalne poslove kao ostali ljudi. Ipak, kako se neko odnosi prema svojoj porodici ne treba da te se tiče, jer su privatne stvari – poručio je Sančez.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter