5
Domaći fudbal
Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: Starsport

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ NEZADOVOLJAN POSLE TESNE POBEDE: „Nije to ni blizu Partizan kakav želimo“ (VIDEO)

Objavljeno: 19.07.24 u 23:20

Partizan je nekako došao do pobede protiv Napretka

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, dao je izjavu nakon tesne pobede protiv Napretka rezultatom 1:0.

Crno-beli su se mučili tokom utakmice, a pobedonosni gol postigao je Mateus Saldanja u poslednjim minutima.

Ovo nije Partizan kakav želimo. Daleko smo od toga. Zahvalan sam navijačima na podršci. Moramo mnogo bolje jer ovo nije nivo na kojem Partizan treba da bude –  rekao je Stanojević za TV „Arena sport“ i dodao:

Nedostaje nam ritam, brzina, direktnost u igri. Sve moramo da unapredimo. Bojao sam se ovakvog scenarija i, nažalost, bio sam u pravu. Iako smo na kraju nagrađeni, nije to ono što želimo.

Saldanjin gol će biti dodatni podstrek pred evropske utakmice protiv kijevskog Dinama.

Gol nam daje dodatni motiv, kao i podrška navijača. Naša obaveza je da se pokažemo na terenu i budemo bolji.

1
0
5 Komentara
  1. Cekaj bre Stanoje, sta ste to radili i uigravali na pripremama, sta si i koga si video, zar ti nije jasno da niko sa strane ne moze bolje da voli i oznoji crno-beli dres od nase dece. Koji crni Kalulu, Goh i ostala buranija, mladi moraju da igraju, da osete tvoje poverenje i podrsku i kada grese i pogrese a ne strah. Pa bolje oni da grese i da se uce na greskama nego da gledam ove strance koji u kontinuitetu grese i plus zaradjuju velike pare. Pa dajte nasoj deca 10% od njihovih primanja i garantujem da bi bili sigurno bolji i korisniji. Jedini stranci koji svaki dinar posteno zaradjuju i sa pravom nose dres Partizana su Saldanja i Nato. Od pridoslica, prijatno me je iznenadio mladi Djurdjevic, retko gresim i ubedjen sam da decko poseduje mnogo veci kvalitet nego sto se misli, samo da se radi pametno sa njim i eto ti napokon resenje desnog beka posle tolikih susnih godina.

    1
    0
    Odgovori
  2. U odbrani je morao ostati samo Jovanović iz prethodnog saziva i niko više a ni manje,,,,Svaki centaršut je šansa za gol,,,

    1
    0
    Odgovori
  3. Za nesto se ima opravdanja a u vecini ne. Prvo Stanoje je dobar trener uprava da bi zamazala oci nama angazovala sve propale fudbalere SEVERINA GOH ZAHID ZAO MI ALI TU SPADA I NIKOLIC SCEKIC ANTIC KOVACEVIC SVETA MARKOVIC NOVI STARI DJORDJE CENTARFOR PA LJUDI ON NEUME DA DA GOL BAZDAR JE ZA NJEGA BIO GERD MILER NATHO STAR ALI ONO STO MALO ODIGRA ZADOVOLJAVAJUCE SALDANJA NIKAKO DA PRORADI POSLE POVREDE MOZDA I NECE KALULU BAR TRCI KADA BI OVI DRUGI TOLIKO TRCALI BILO BI NESTO OVAKO NULA . DINAMO IMA DA NAS PRESLISA KAO PROFESOR STUDENTA. STRANCI IGRAJU ZA NENORMALNE CIFRE PLATE A ODGOVORNOSTI NISTA KAKO IH NIJE SRAMOTA ONAJ SEVERINA DUPE GLAVA GOH ISTO BEZ CENTAR FORA SMO NULA NIKOGA MI NECEMO POBEDITI ALI ZAO MI STANOJA STO JE MISLIO D moze nesto da napravi sa ovakvim debilima bezobraznim nista primaju platu a lose.igraju bez motivacije ma skidaj mu na plati pa neka i dalje budu nezainteresovanu

    0
    0
    Odgovori
  4. Ni igre ni trenera ni uprave,to je partizan.
    Stanojevicu uzi vazuricu pod ruku i ovce cuvajte ostavite partizan ,doci ce neko da ih vodi i da igraju

    0
    0
    Odgovori
  5. Malo je reci da sam veoma iznenadjen ovako losim izdanjem Partizana nakon dosta dobrih izdanja ekipe u Moskvi. Nista, a ma bas nista nije bilo dobro i trener je to korktno priznao. Ali, moram reci da je moja malenkost vec na startu utakmice ustvrdila da je napravio gresku sa postavkom ekipe. Prema odlicnom levom krilu Napretka, iskusnom asu postavio je neiskusnog decka a na sredinu je stavio neinventivnog Scekica. Pa, bolje bi bilo da je na startu stavio Scepanovica koji je brzi, preciznijeg pasa a uz to je i bonus. Sve moje pretpostavke su bile tacne, mada moram reci da je Djurdjevic fino odradio posao. Kalulu je bio katastrofalan ,ocekivao sam boljeg Severinu, i on me razocarao. Odbrana dosta dobra , mada kasljuca na svaki centarsut, sto mora da zabrine. Napad jako los, bezidejan, igra bez ritma, bez shuta i neverovatno jalova.Nista nije bilo kako treba biti.
    Napredak iznenadjujuce dobar, nije zasluzio da izgubi ali ako ovako nastavi bice jedno od pozitivnih iznenadjenja u prvenstvu.
    Partizan pod hitno na dopravke i popravke, ovo ne valja. Bog nas je sami nagradio ali ne moze ovako uvek na izvlacenje! Nisam optimista za evropski nastup u Lublinu. Uopste nije dobro ovo danas sto smo videli.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter