0
Evrokupovi
velez

FOTO: Printscreen/Instagram/FK Velež Mostar

VELIKA BRUKA: Velež doživeo debakl i već u prvom kolu ispao iz Evrope i to od ekipe čija država ima manje od 80 hiljada stanovnika!

Objavljeno: 18.07.24 u 20:29

Što je mnogo, mnogo je!

Fudbaleri Veleža iz Mostara doživeli su bolan poraz u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija. Klub iz Mostara je danas pretrpeo visok poraz od Inter Eskaladesa u Andori rezultatom 5:1.

Nakon nerešenog rezultata 1:1 u prvom meču u Mostaru, Velež je izgubio šansu za dalji prolazak.

Ključni trenutak utakmice desio se u 39. minutu kada je Nermin Haskić, centarfor Veleža, promašio penal, što je Inter Eskalades iskoristio postigavši dva gola do kraja prvog poluvremena.

Lopez je bio strelac oba pogotka, prvi put u 44. minutu, a potom i u drugom minutu nadoknade vremena.

Vođstvo domaćina je smanjio Ante Oreč u 53. minutu, nakon asistencije Milana Jevtovića, bivšeg igrača Crvene zvezde.

Ipak, Velež je brzo primio još jedan gol, ovaj put od Domija u 57. minutu. Domi je nastavio s odličnom igrom, postigavši još jedan gol u 84. minutu, dok je Andrea svojim pogotkom u 92. minutu stavio tačku na utakmicu, donoseći Inter Eskaladesu ubedljivu pobedu od 5:1.

Ovaj poraz predstavlja veliki udarac za Velež, koji će morati da se okrene novim izazovima nakon ispadanja iz evropskih kvalifikacija.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter