8
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

STANOJEVIĆ ODGOVORIO BINIĆU: Ovako je trener Partizana odgovorio na prozivke Zvezdine legende! (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.24 u 16:57

Binić je veliku prašinu podigao komentarom na račun Stanojevića

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za medije pred početak nove sezone Superlige, najavljujući duel sa Napretkom koji se igra u petak od 21.00 u Humskoj.

Iako je Napredak formalno domaćin zbog radova na svom stadionu u Kruševcu, iz tog grada stigle su kritike prema Stanojeviću od strane bivšeg fudbalera Zvezde i osvajača titule prvaka Evrope, Dragiše Binića.

Binić je reagovao na Stanojevićeve izjave o pravilima takmičenja, nazivajući ih kukanjem i izražavajući nezadovoljstvo prema trenerovim komentarima pre samog početka sezone, o čemu je HotSport pisao, a više o tome možete da pročitate OVDE.

Na konferenciji, novinari su imali priliku da postavljaju pitanja, koja je čitala PR Partizana Biljana Obradović. Stanojević je kratko odgovorio na ove kritike:

Niti polemišem, niti odgovaram, niti komentarišem, pogotovo ljude koji su bili uspešni u svetu fudbala. Nema potrebe. Ako bude potrebe, pričaću na nekoj stručnoj tribini. Nema potrebe da objašnjavam zašto sam rekao. Rekao sam šta sam imao i to je to – kratko je odgovorio Stanojević.

Stanojević je time jasno stavio do znanja da se fokusira na svoj posao i pripremu ekipe za predstojeće izazove, izbegavajući dalje polemike uoči starta nove sezone Superlige.

37
18
8 Komentara
  1. Kad dodje iz Niš i hoće nama da soli pamet. Isto kao Piksi. Te fore prodavajte u vaš Niš. Ovde ne treba vaša pamet.

    1
    4
    Odgovori
  2. Nekom ko ima samo osnovno obrazovanje i dva padeža u svom vokabularu ne treba odgovarati, a pogotovu mu davati na značaju.
    Bravo za Stanojevića

    19
    5
    Odgovori
  3. Jedan od njih dvojice je osvojio sve što se moglo osvojiti u svetu fudbala..Čovek je prvak Evrope i sveta..
    Drugi je svetski šampion u kmečanju i kukumavčenju..

    8
    18
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter