0
Evropske lige
zdarbamojbrat

FOTO: Printscreen/Instagram/Real Zaragoza

SARAGOSA ZVANIČNO PREDSTAVILA BAŽDARA: Na ovaj način su podsetili i na jednog od najboljih srpskih trenera ikad! (FOTO)

Objavljeno: 18.07.24 u 22:29

Imaju velika očekivanja od Sameda, s obzirom na to kakav su pečat ostavili srpski prethodnici!

Fudbalski klub Real Saragosa danas je zvanično predstavio Sameda Baždara kao svoje novo pojačanje. Ovaj srpski napadač završio je svoju epizodu u Partizanu i odlučio se za nastavak karijere u Španiji, sledujući primerima velikih imena poput Radomira Antića i Save Miloševića, čiji su fudbalski putevi takođe prošli kroz Partizan.

Saragosa je putem društvenih mreža podsetila na Antića, dok je Baždar istakao veličinu kluba čiji dres sada nosi.


Znam da su Antić i Milošević ostavili dubok trag ovde. Posebno bih istakao Sava, koji je igrao na istoj poziciji kao i ja. Nadam se da ću ovde ostvariti bar deo onoga što je on postigao. Ne želim da govorim o brojkama, već ću svojim radom pokazati koliko mi je stalo do ovog tima – rekao je Baždar.

On je objasnio svoj izbor Saragose za nastavak karijere:

Španska liga je veoma konkurentna, a Saragosa je istorijski klub koji pripada prvoj ligi. Smatram da možemo podići nivo kluba i zajedno napraviti velike stvari. Projekat kluba me oduševio i zato sam prihvatio njihovu ponudu. Radujem se izazovu i nadam se da ću brzo opravdati poverenje kluba i navijača – dodao je Baždar.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter