0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

Crvena Zvezda and Cukaricki Kup Srbije Final Match Season 2023/2024

SA MARAKANE NA KARAĐORĐE: Vojvodina dovela fudbalera Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 18.07.24 u 17:55

Vojvodina je obezbedila odlično pojačanje

Lazar Nikolić je pronašao novi dom nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom, prelazeći u redove Vojvodine.

Ovaj transfer je bio brz odgovor novosadskog superligaša nakon odlaska Milana Lazarevića u Partizan, a za Nikolića je ovo prilika da igra u klubu gde će imati značajnu ulogu, za razliku od situacije u Zvezdi.

Nikolić nije bio deo ozbiljnih planova trenera Milojevića, pa je sporazumni raskid ugovora bio logičan korak nakon završetka priprema. Administrativni detalji oko raskida ugovora su brzo završeni.

Na poziciji desnog beka, Crvena zvezda već računa na Ognjena Mimovića i Srđana Mijailovića, što je Nikolića motivisalo da prihvati novi izazov i traži minutažu u klubu gde će biti više uključen u igru.

Transfer Lazar Nikolića u Vojvodinu predstavlja korak napred za obe strane, pružajući mladom fudbaleru priliku za razvoj i dokazivanje u novom okruženju.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter